PKK'lı Teröristler, Şantiye Basıp 3 İşçiyi Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

PKK'lı Teröristler, Şantiye Basıp 3 İşçiyi Kaçırdı

PKK\'lı Teröristler, Şantiye Basıp 3 İşçiyi Kaçırdı

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde yol çalışması yapan şantiyeyi basan PKK'lı teröristler, iş makinelerini ateşe verdi, 3 işçiyi de kaçırdı.

21.05.2016 01:25  Güncelleme: 08:50

Tunceli'ninn Ovacık İlçesi'nde yol çalışması yapan şantiyeyi basan PKK'lı teröristler, iş makinelerini ateşe verip, 3 işçiyi de yanlarına alarak kaçtı.

ŞANTİYEYİ BASTILAR

Tunceli'de bir grup PKK'lı, gece saatlerinde Ovacık karayolunu kesip araçları durdurdu, kimlik kontrolü ve örgüt propagandası yaptı. Bu sırada başka bir terörist grubu da Ovacık İlçesi'ne bağlı Aşağıtorunoba Köyü ile Çambulak Köyü arasındaki köy yolunda asfaltlama çalışması yapan özel bir şirkete ait Balveren Köyü yakınlarındaki şantiyeyi bastı.

İŞ MAKİNELERİNİ ATEŞE VERDİLER, 5 İŞÇİYLE KAÇTILAR

PKK'lılar, silah zoruyla işçileri birara toplayıp örgüt propagandası yaptı. Teröristler daha sonra 5 iş makinesi, konteynır ve şantiye binasını ateşe verdikten sonra 5 işçiyi de yanlarına alarak ormanlık alana kaçtı.

2 İŞÇİYİ BIRAKTILAR, OPERASYON BAŞLATILDI

PKK'lı teröristler bir süre sonra, kaçırdıkları işçilerden 2'sini serbest bıraktı. Olayın duyulmasının ardından güvenlik güçleri bölgede hava destekli operasyon başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'lı Teröristler, Şantiye Basıp 3 İşçiyi Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • dersimli meral: Allah belasını versin bu apocu kırolar mahvetti dersimi binlerce kez nalet olsun 55 37 Yanıtla
  • aşkın: Güneyanadolu güzel bir yaşam için önce pkk orda bitiricek içinde tabiki bir kürt partisi olsun ama HDP ileri dönük halkı düşünen hiç bir fikir düşünce beyan etmiyor özgürlükde özgürlük tuturmuş okula devlet hizmet veriyor hastanesine devlet hizmet veriyor hdp boş vaadlerle halkın beynini çalma peşinde amacı karapara kazanmak kaçakçılıkla zaten o paralarda yahudiye gidiyor 15 11 Yanıtla
  • cano: neden güneyanadolu nun gelişmesi halka hizmet gitmesi halkın cebine para girmesi egitim alması pkk nın işine gelmiyor 15 11 Yanıtla
  • vatansever: bitmez bu terör tc nin yüzde otuzu direkt destekliyor yüzde yirmisi enaz banane zihniyeti yazık hergün şehit dünya destekliyor 23 1 Yanıtla

Advertisement