Plaj Liginde Kupa Sittaslow Seferihisar'ın - Son Dakika
Güncel

Plaj Liginde Kupa Sittaslow Seferihisar'ın

Plaj Liginde Kupa Sittaslow Seferihisar\'ın

TFF ve Alanya Belediyesinin düzenlediği Plaj Futbolu Ligi Süper Finali'nin final maçını Sittaslow Seferihisar takımı 4-3 kazandı.

10.10.2013 13:10  Güncelleme: 13:15

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Alanya Belediyesi tarafından 16 takımın katılımıyla düzenlenen Plaj Futbolu Ligi Süper Finali'nin final maçına takımlar 'Otizm bir hastalık değil, farklılıktır' yazılı pankartla çıktı. Karşılaşmanın periyot aralarında sahaya çıkan dansçı kızların gösterisi ise final maçına renk kattı. Çekişmeli geçen maçı Sittaslow Seferihisar takımı son periyodda art arda bulduğu gollerle 4-3 kazandı.

2013 Türkiye Plaj Futbol Ligi Süper Finali şampiyonu Sittaslow Seferihisar, kupasını Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu'ndan aldı. 2'nci Ladik Belediyespor'a ise kupasını TFF Proje Ofisi Koordinatörü Nevruz Şerif verdi. Gümüldür Boyar İnşaat'ı 14-2 yenerek Plaj Futbolu Ligi'nde 2013 sezonunu üçüncü olarak tamamlayan Oba Belediyespor'a da kupasını Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak takdim etti.

Finallerin gol kralı 22 gol atan Oba Belediyespor'dan Nuno Ricardo Belchior oldu. En iyi kaleci Cittaslow Seferihisar'dan Mutu Köktaş, en centilmen oyuncu ise Oba Belediyespor'dan Madjer Saraiva seçildi. Karşılaşmaları TFF Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or, Plaj ve Futsal Milli Takımları Koordinatörü Cem Pamiroğlu ile Üst Klasman Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu da izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Plaj Liginde Kupa Sittaslow Seferihisar'ın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement