Polet Köpek Eğitim Merkezi ve Köpek Oteli Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Polet Köpek Eğitim Merkezi ve Köpek Oteli Hizmete Girdi

Polet Köpek Eğitim Merkezi ve Köpek Oteli Hizmete Girdi

Genç girişimci Ömer Can Güngör'ün sahibi olduğu POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli hizmete girdi.

26.09.2013 17:21

Genç girişimci Ömer Can Güngör'ün sahibi olduğu POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli hizmete girdi.

Antakya'da ilk ve tek olma özelliğini taşıyan POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli hizmet vermeye başladığı ilk günlerden büyük ilgi gördü.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Genç girişimci Ömer Can Güngör, köpeklerin vazgeçilmez bir dost ve arkadaş olduklarına dikkat çekerek, "Dost canlısı köpeklerimiz hayatımızın birer vazgeçilmezleridir. Onları korumak, bakımlarını iyi yapmak ve gerekli özeni göstererek onlara sevgiyle yaklaşmamız gerekli. Bu anlamda, Antakya'da büyük bir eksikliğini hissettiğimiz POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli'ni hizmete açtık. Burada her cins köpeğe çeşitli eğitimler verilecek. Ayrıca ihtiyaç duyan köpek sahipleri tatile gittiklerinde yada özel durumlarda köpeklerini bize emanet edebilecekler. Köpek otelimizde bu misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu arada, Antakya Haber Ajansı Sahibi Hüseyin Zorkun ve ekibine teşekkür ediyorum. Köpek eğitim merkezi ve otelimizi ilk ziyaret eden gazeteci ekibi oldunuz. Sesimizi kamuoyuna duyurma konusundaki desteğinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

EĞİTİM MERKEZİ EMİN ELLERE TESLİM

POLET Köpek Eğitim Merkezi emin ellere teslim edildi. 14 yıllık eğitmen olan Hakan Kanaat, köpek eğitim merkezinde temel itaat, ileri itaat, engel, yakın koruma ve alan koruma gibi konularda eğitim verildiğini ifade etti. Eğitmen Hakan Kanaat, eğitimlerin 25 ile 40 gün arasında sürdüğünü ve kesin sonuç alındığını belirtti.

MANGAL PARTİSİ DÜZENLENDİ

Genç girişimci Ömer Can Güngör, POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli'nin tanıtımı için mangal partisi düzenledi. Mangal partisine işletme sahipleri ile köpek sahibi dostlar katıldı. Eğitim merkezinde mangal partisinde bir araya gelen köpek severler, tanışma ve sohbet etme imkânı buldular.

PASTALI KUTLAMA…

POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli'nin hizmete girmesi nedeni ile pasta kesimi ve ikramı yapıldı. Eğitim merkezinin açılışı için köpek şeklinde yaptırılan pasta hoş bir görüntü oluşturdu.

Mangal Partisi ve pasta ikramına Antakya'nın tanınmış işadamlarından Ali Güngör ve Kenan Güngör'de katılım göstererek, destek verdiler.

POLET Köpek Eğitim Merkezi & Köpek Oteli, Reyhanlı yolu üzeri, merkeze 12 km. mesafede bulunan Bozhöyük Köyündeki çiftlikte hizmet vermeye başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Polet Köpek Eğitim Merkezi ve Köpek Oteli Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement