Rusya'daki Uçak Kazası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rusya'daki Uçak Kazası

26.03.2015 18:19

Rusya'nın başkenti Moskova'da geçen yıl meydana gelen ve Fransız petrol şirketi Total'in Üst Yöneticisi Christophe de Margerie'nin de aralarında bulunduğu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili soruşturmanın tamamlandığı bildirildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da geçen yıl meydana gelen ve Fransız petrol şirketi Total'in Üst Yöneticisi Christophe de Margerie'nin de aralarında bulunduğu 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili soruşturmanın tamamlandığı bildirildi.

Rusya Soruşturma Komitesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, 6 zanlı ile avukatlarına soruşturmayla ilgili bilgi verildiği belirtildi.

Bu arada 3 kişinin daha kazayla ilgisinin olup olmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Falcon tipi özel jetin, 21 Ekim 2014'te Moskova'daki Vnukovo Havalimanı'ndan kalkmak üzere pistte hızlandığı sırada kar küreme aracıyla çarpışması sonucu De Margerie ve üç mürettebat üyesi yaşamını yitirmişti. Margerie, 1974'te çalışmaya başladığı Total'de 2010'da üst yönetici olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya'daki Uçak Kazası - Son Dakika


Advertisement