Şahinbey Belediyesi'nden "Ergenlerle İletişim" Semineri - Son Dakika
Güncel

Şahinbey Belediyesi'nden "Ergenlerle İletişim" Semineri

Şahinbey Belediyesi\'nden "Ergenlerle İletişim" Semineri

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesislerdeki kursiyerlere yönelik, Evlilik Okulu öncesi düzenlenen "ergenlerle iletişim" seminerleri başladı.

15.11.2012 16:42

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesislerdeki kursiyerlere yönelik, Evlilik Okulu öncesi düzenlenen "ergenlerle iletişim" seminerleri başladı.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaşar Torun ve Mimar Sinan Gençlik Merkezi, Kürşad Tüzmen, Boyacı, Şehit Er Zeynel Direkçi, Mehmet Tekerlek, Şehitler, Dumlupınar, Mehmet Akif Ersoy, Beydilli Hatice Belgin ve 300 Evler sosyal tesisleri ile Karataş Kültür Merkezi ve Bostancı Kültür Evi'nde düzenlenen seminerlere kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Evlilik Okulu'na hazırlık noktasında belediye bünyesinde bulunan tüm sosyal tesislerde kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri verdiklerini ifade eden Kişisel Gelişim Uzmanı Şakir Kanat, "Eğitim seminerlerindeki amaçlarının evlilik okuluna hazırlık için bilinçli anne ve babalar oluşturmak olduğunu söyledi. Daha öncede 30 sosyal tesiste 880 kişiye aile içi etkili iletişim semineri verdiklerini kaydeden Kanat, şuanda ise "ergenlerle iletişim" konulu eğitim seminerleri veriyoruz. Kursiyerlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na bizlere bu imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan Tuğba Yılmaz ise, çocukların bir ailenin direğini olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Çocuklarımızı sevmek, onlarla ilgilenmek ve değer vermek bizim için hayattaki en güzel şeylerden biridir. Biliyoruz ki bir çocuk eğitimini anne ve babadan alır. Eğer bu noktada anne ve baba bilgili değilse çocuklarına çok faydalı olamaz. Bizler kendimizi geliştirmek adına Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen bu eğitim seminerlerine katılıyoruz. Bu imkanları bizlere sunan tüm yetkililere ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şahinbey Belediyesi'nden 'Ergenlerle İletişim' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement