Sahnede Heyecandan Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika
Güncel

Sahnede Heyecandan Hüngür Hüngür Ağladı

Sahnede Heyecandan Hüngür Hüngür Ağladı

Güngören Belediyesi’nin 2015-2016 öğretim yılı açılış programında, 1.sınıflara "Hoşgeldin" konuşmasını yapmak için sahneye çıkan dördüncü sınıf öğrencisi Sıla Sağlık, konuşma esnasında heyecanlanınca hüngür hüngür ağladı.

28.09.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi'nin 2015-2016 öğretim yılı açılış programında, 1.sınıflara "Hoşgeldin" konuşmasını yapmak için sahneye çıkan dördüncü sınıf öğrencisi Sıla Sağlık, konuşma esnasında heyecanlanınca hüngür hüngür ağladı. Sağlık'ı teselli eden ise korkmamalarını tavsiye edeceği birinci sınıfların alkışları oldu.

Okula yeni başlayacak öğrencilere motivasyon ve okula adapte olmalarını sağlamak için Güngören Belediyesi 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında öğrenciler için bugün Haznedar Abdi İpekçi İlkolu'nda özel bir açılış etkinliği düzenledi. Açılış etkinliğine, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul müdürü Eralp Akman ve çok sayıda veli katıldı. Okula yeni başlayan öğrenciler için şişme oyun alanları kuruldu. Animasyon ekibi minik öğrencileri eğlendirirken, öğrenci ve velilere çeşitli ikramlar yapıldı. Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan miniklerin oluşturduğu Kafkas ekibi izleyicilerden tam not aldı. Çocuklarını sahnede gören veliler ise cep telefonları ile çocuklarının gösterisini görüntüledi.

SAHNEDE HEYECANDAN HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

Gösteriden sonra sahneye 4. Sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerine merhaba gösterisi düzenledi. Gösteri sırasında dördüncü sınıf öğrencisi Sıla Sağlık, okula yeni başlayan 1.sınıflara okuldan korkmamaları için bir konuşma yapmak için sahneye çıktı.Minik öğrenci konuşmaya başlayacağı sırada heyecanlanınca, gözyaşlarına boğuldu. Hüngür hüngür ağlayan öğrenciye, korkmamalarını tavsiye ettiği birinci sınıf öğrencileri alkışlarla moral vermeye çalıştı. Bir süre ağlayan küçük Sıla ardından konuşmasını tamamladı. .

"BİZİM DÖNEMİMİZDE SIRADA 3 KİŞİDEN AZ OTURANLAR ŞANSLIYDI"

İlçede bulunan bütün okulları fiziki şartlar bakımından hazırladıklarını ve bütün işin artık çocuklarda olduğunu ifade eden Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman sözlerine şu şekilde devam etti, " Eğitim gören çocuklar bizim dönemimizdeki gibi kalabalık sınıflarda oturmuyorlar, kitapları masaların üstünde onları bekliyor. Bizim dönemimizde sırada 3 kişiden az oturanlar şanslıydı, en az 3 kimi zaman 4 kişi oturduğumuz oluyordu. 2004 yılında Güngören'deki okullarda sınıf ortalaması 86'ydı. Şu anda bulunduğumuz sınıfta 32 öğrenci var. Güngören'in genelinde sınıf ortalaması 40'ın altında bulunuyor. Hedefimiz, Güngören'de bulunan okullarda sınıf mevcudunu 30 kişinin altında tutmak" diye konuştu.

Öte yandan, sahnede gözyaşlarına boğulan dördüncü sınıf öğrencisi Sıla Sağlık ise, çok heyecanlandığın söyleyerek : " Utandım o yüzden konuşmamı tamamlayamadım. Ama alkışlar sayesinde kendimi toparladım ve konuşmamı yaptım. " dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahnede Heyecandan Hüngür Hüngür Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement