Sakalını Uzattı, Aldığı Yorumları Kitap Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sakalını Uzattı, Aldığı Yorumları Kitap Yaptı

Sakalını Uzattı, Aldığı Yorumları Kitap Yaptı

Yazar Semih Yalman'ın 10 ay boyunca uzattığı sakalına aldığı farklı yorumları topladığı kitabı 'Sakal', 18 Mart'ta okuyucuyla buluşuyor.

03.04.2013 11:35

Yazar Semih Yalman'ın 10 ay boyunca uzattığı sakalına aldığı farklı yorumları topladığı kitabı 'Sakal', 18 Mart'ta okuyucuyla buluşuyor.

Destek Yayınları yine farklı bir yayına daha imza attı. Yazar Semih Yalman'ın 'Sakal' isimli ilginç kitabı okuyucuyla buluşmaya hazırlanıyor. Kitap, 10 ay boyunca sakalını uzatan yazarın aldığı yorumları bir arada topluyor. Kitap ve yazılış hikayesi hakkında bilgi veren Semih Yalman, "Sakal okuyucuya ayna tutmak için kaleme alınmış. Okudukça farkındalıkların artması, farkındalıkların artmasıyla öğrenilmişliklerin açığa çıkması ve böylece aklın ve ruhun hafiflemesi için 10 ay boyunca uzattığım sakalıma aldığım farklı yorumları bir araya getirdim. Kitap, algının nasıl şekle bağlı olduğunu ve içeriğin nasıl bu şekil karşısında ikincil kaldığını yer yer mizahi, yer yer ise sert bir dille ele alıyor. Kitabı etkileyici kılan gözlemlerin çarpıcılığı ve farklı konuların iç içe geçmesindeki bütünlük. Yalnızca algının ne olduğu ve nasıl oluştuğu değil, aynı zamanda gücünü de vurguluyor. Sakal'ın kaleme alınışı da en az içeriği kadar ilginç. Teatral bir dille yazılmış, adeta bir piyes formatını taşıyor. Karakterlerin isimleri yerine 'Şahıs 1' gibi terimler kullanılmış" dedi.

Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Semih Yalman, aynı zamanda EADA Barcelona Business School MBA programı eğitmeni, Işık Üniversitesi Rektör Danışmanı, FMV Danışmanı-Mütevelli Heyeti İletişim Komitesi üyesi, Campaign Türkiye Dergisi köşe yazarı, Click Spring Design Co. çözüm ortağı olarak görev yapıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakalını Uzattı, Aldığı Yorumları Kitap Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement