Samsun'da Fetö'den 761 Kamu Çalışanı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Fetö'den 761 Kamu Çalışanı Tutuklandı

Samsun\'da Fetö\'den 761 Kamu Çalışanı Tutuklandı

Samsun Valiliği, FETÖ/PDY darbe soruşturması kapsamında il genelinde toplam 761 kamu çalışanının tutuklandığını duyurdu.

06.03.2017 18:45

Samsun Valiliği, FETÖ/PDY darbe soruşturması kapsamında il genelinde toplam 761 kamu çalışanının tutuklandığını duyurdu.

Samsun Valiliği tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamına yönelik operasyonlarda, görevden alınanlar, tutuklananlar, yakalama kararı olanlar ve memuriyetten atılanların raporu hazırlandı. Rapora göre; Samsun ilinde toplam 2 bin 206 kişi gözaltına alınırken bunlardan 291'i serbest, 1150'si ise adli kontrole tabi tutuldu. Gözaltına alınanlar arasında 522 personel görevden uzaklaştırılırken, 1637 kişi de memuriyetten çıkarıldı. Soruşturma kapsamında toplamda 761 kişi tutuklanırken, 4 kişinin ise işlemlerine devam edildiği açıklandı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklananlar arasında Samsun'da görev yapan vali yardımcıları ve kaymakamlar da yer alıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Fetö'den 761 Kamu Çalışanı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement