"İyi Futbolumuzun Karşılığını Alacağız" - Son Dakika
Güncel

"İyi Futbolumuzun Karşılığını Alacağız"

"İyi Futbolumuzun Karşılığını Alacağız"

Samsunspor'un genç yıldızı Doğan Erdoğan, deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

17.10.2014 14:36  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SAMSUNSPOR'un genç yıldızı Doğan Erdoğan, deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Sergilediğimiz iyi futbolun karşılığını bu kez alacağız" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un altyapısından yetişen ve bu sezon sergilediği performansla teknik direktör Erhan Altın'ın vazgeçilmezleri arasına giren 18 yaşındaki Doğan Erdoğan, takım olarak Antalyaspor mücadelesine çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Ligde şu anda istedikleri noktada olmadıklarını belirten Doğan, "Sergilediğimiz futbolun skor anlamında karşılığını alamadık. Ama Antalyaspor önünde buna son vermek ve 90 dakika sonunda sahadan gülerek ayrılmak istiyoruz. Bu zorlu deplasmanda tek hedefimiz 3 puan almak olacak" diye konuştu. Kendi performansını da değerlendiren Doğan Erdoğan, şunları söyledi:

"Hocam bana güvenip formayı verdi. Ben de onu mahcup etmemek için çok çalışıyorum. İnşallah geride kalan maçlarda bunu başarmışımdır. Performansımın her geçen gün artması için çabalıyorum. Samsunspor forması giymek herkese nasip olmaz. Ben de bu formayı giydim ve bir daha çıkarmak istemiyorum. Bunun içinde hocamın benden istediklerini eksiksiz yapmaya gayret gösteriyorum."

Kırmızı beyazlılar, PTT 1'inci Lig'in 6'ncı haftasında deplasmanda yarın Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'İyi Futbolumuzun Karşılığını Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement