Sandıklı'da Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor

Sandıklı\'da Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor

Sandıklı ilçesinde Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarlarında kurban alışverişi sürüyor. Canlı Hayvan Pazarı'na ilçeye çevre il, ilçe ve köylerden gelen satıcı ve alıcılar büyükbaşlar 60 bin lira ile 150 bin lira arasında, küçükbaşlar ise 10 bin lira ile 25 bin lira arasında satılıyor. Kurbanlık hayvan almak için pazara gelen vatandaşlar, fiyatların yüksek olduğunu belirtse de satışlardan memnun olduklarını ifade ediyor.

27.05.2024 11:26

Sandıklı ilçesinde Kurban Bayramına sayılı günler kala hayvan pazarlarında kurban alış verişi sürüyor.

Canlı Hayvan Pazarına ilçeye çevre il, ilçe ve köylerden gelen satıcı ve alıcılar büyükbaşlar 60 bin lira ile 150 bin lira arasında, küçükbaşlar ise 10 bin lira ile 25 bin lira arasında satılıyor.

Kurbanlık hayvan almak için pazara gelen Ahmet Doğan, büyükbaş hayvanların 60 bin liradan 130 bin liraya kadar satıldığını söyledi.

Küçükbaş kurbanlık satışı yapan Yunus Vurankaya, pazarda hayvanın bol olduğunu ifade ederek, satışlardan memnun olduklarını belirtti.

Küçükbaş hayvan yetiştiricisi Gökhan Oğuz, "10 bin liradan başlıyor 20 bin liraya kadar küçükbaş hayvan satışı var. Şuan için büyükbaş satışları daha hızlı ilerliyor. Küçükbaşta ise vatandaşlar fiyatı düşer diye son günü bekliyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarlarında hareketlilik devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement