Sarıyer'de sağanak sonrası yollar göle döndü, mahsur kalanlar halatla karşıya geçti

İstanbul'da etkisini artıran sağanak Sarıyer'de yolları göle çevirdi. Su birikintileri nedeniyle yolda mahsur kalan kişiler, karşıya geçebilmek için halata tutunarak güçlükle ilerledi; o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
SARIYER'de etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Su birikintileri nedeniyle mahsur kalan kişiler, yolun karşısına halata tutunarak geçti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İstanbul'da etkisini artıran sağanak, Sarıyer'de de hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle göle dönen yolda mahsur kalan kişiler, karşıya geçebilmek için halat kullandı. Halata tutunarak ilerleyen kişiler, güçlükle yolun karşısına geçti. O anları çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Kaynak: DHA
Sizin düşünceleriniz neler ?