Sarp Sınır Kapısı'ndaki Yaralama - Son Dakika
Güncel

Sarp Sınır Kapısı'ndaki Yaralama

Sarp Sınır Kapısı\'ndaki Yaralama

Sarp Sınır Kapısı'nda kendisini beklettikleri gerekçesiyle aracını polislerin üzerine sürmesi sonucu ayağından vurularak etkisiz hale getirilen kişi, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece t...

21.10.2013 13:08

Sarp Sınır Kapısı'nda kendisini beklettikleri gerekçesiyle aracını polislerin üzerine sürmesi sonucu ayağından vurularak etkisiz hale getirilen kişi, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye'den Gürcistan'a geçiş yapmak istediği sırada güvenlik güçleriyle yaşanan tartışma sonrası ayağından vurularak etkisiz hale getirilen H.Ç'nin, Hopa Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Tedavisinin ardından Hopa Emniyet Müdürlüğüne götürülen H.Ç, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

H.Ç'nin Gürcistan plakalı minibüsü üzerlerine sürmesi sonucu yaralanan polis memurları G.B. ile İ.Ö. ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavileri sonrasında taburcu edildi.

H.Ç'nin amcasının oğlu Kani Ç, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay yerine daha sonra geldiğini ve şahitlerle görüştüğünü belirterek, "H.Ç, arabasının altına sıkışan plastik dubayı almaya çalıştığı sırada çevredeki vatandaşlarla tartışmış. Tartışma daha sonra kavgaya dönüşmüş. Kavganın ardından polis, vatandaşlara müdahale etmeye başladığı sırada da H.Ç, arabasına binerek kaçmaya çalışmış. Kaçmaya çalıştığı sırada arabasını polislerin üzerine sürmüş. Polisin ateş etmesi sonucu hem H.Ç hem de olay yerindeki bir vatandaş yaralanmış. Biz de bu kadarını biliyoruz" dedi.

Polisin ateş etmesi sonucu seken kurşunla hafif yaralanan Saim Çakıcı, Artvin Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilmişti. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarp Sınır Kapısı'ndaki Yaralama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement