Schröden 5'inci Evliliğini Güney Koreli Sevgilisiyle Yaptı - Son Dakika
Güncel

Schröden 5'inci Evliliğini Güney Koreli Sevgilisiyle Yaptı

Schröden 5\'inci Evliliğini Güney Koreli Sevgilisiyle Yaptı

BİR süredir 48 yaşındaki Güney Koreli Soyeon Kim'le aşk yaşayan eski şansölye Gerhard Schröder (74), beşinci kez nikah masasına oturdu ve "Evet" dedi.

08.05.2018 17:24

BİR süredir 48 yaşındaki Güney Koreli Soyeon Kim'le aşk yaşayan eski şansölye Gerhard Schröder (74), beşinci kez nikah masasına oturdu ve "Evet" dedi. Schröder sonbaharda evleneceğini duyurmuştu.

Ama Bild Gazetesi'nin haberine göre çift, ekim ayında Berlin'in tarihi lüks oteli Adlon'da düğün yapacak. Schröder, Almanya'da Alman dili ve edebiyatı mezunu Güney Koreli Soyeon Kim'i uluslararası menajerler toplantısında tanımıştı. Tercüman olarak çalışan Soyeon Kim'le olan ilişkisi sonucu Schröder'in gazeteci eşi Doris Schröder Köpf eşinden ayrılmıştı.

Gerhard Schröder ile dördüncü eşi Doris Schröder Köpf

İkili zamanlarının bir bölümünü Almanya'a bir bölümünü de Güney Kore'de geçirecek. Schröder Kim'i Güney Kore'de bir toplantıda kendisine tercümanlık yaparken tanımıştı. Schröder ile yeni eşinin ilişkisi geçen yıl sonbaharda ortaya çıkmıştı. Schröder'in dördüncü eşi Doris Schröder Köpf ile boşanmasında da Kim'in etkili olduğu sanılıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Schröden 5'inci Evliliğini Güney Koreli Sevgilisiyle Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement