Şehit Öğretmenlere 109 Dönümlük Orman - Son Dakika
Güncel

Şehit Öğretmenlere 109 Dönümlük Orman

Şehit Öğretmenlere 109 Dönümlük Orman

Gölbaşı Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysısıyla Şehit öğretmenler için 109 dönümlük hatıra ormanı oluşturdu.

24.11.2011 19:25  Güncelleme: 19:27

Gölbaşı Belediyesi şehit öğretmenler için oluşturduğu 109 dönümlük arazide Öğretmenler gününde ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikme törenine Gölbaşı Belediye Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkamı Yakup Odabaşı, Öğretmenler, Öğrenciler ve birçok davetli katıldı. Belediye tarafından oluşturulan 109 dönümlük araziye ilk etapta 2500 SEDİR fidanı dikildiği ilerleyen günlerde bu sayının 10.000 sedir fidanını geçeceği öğrenildi.

Başkan Odabaşı Ağaç dikme töreninde yaptığı konuşmasında; Gölbaşımızı marka kent, güzel bir kent yapma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu yolda ilerlerken Gölbaşımızı da yaşanabilir bir kent yapmak yeşil bir Gölbaşı yapmaktan geçtiğine inandık. Bizde Gölbaşımızı yeşillendirmek için hızla çalışıyoruz.

Bugun buradaki 110 dönümlük araziyi hep birlikte ağaçlandıracağız. Bugünü anlam ve önemi olarak da 24 Kasım öğretmenler günü dolaysısıyla Şehit olan Öğretmenlerimizin anısına bu alana Şehit Öğretmenler Hatıra ormanı olmasını kararlaştırdık. Bugün buraya diktiğimiz her ağaç şehit olan bir öğretmenimizi yaşatacaktır. Dedi.

Gölbaşı belediye Başkanı Yakup Odabaşı öğrencilerle birlikte ağaç dikti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Öğretmenlere 109 Dönümlük Orman - Son Dakika


Advertisement