Şehit Polisin Bolu'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Bolu'daki Evine Ateş Düştü

Şehit Polisin Bolu\'daki Evine Ateş Düştü

İstanbul'da dün akşam darbe girişiminde bulunan askerlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen'in Bolu'daki ailesine acı haber verildi.

16.07.2016 13:39

İstanbul'da dün akşam darbe girişiminde bulunan askerlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen'in Bolu'daki ailesine acı haber verildi. Polisin anne ve babası evin önünde sinir kirizi geçirdi.

İstanbul'da görev yapan 2 yıllık polis memuru Ozan Özen, dün akşam darbeye karşı yapılan mücadele sırasında başından vuralarak şehit oldu. Ozan Özen'in Bolu'da oturan ailesi, dün akşamdan bu yana çocuklarına ulaşamayınca İstanbul'a gitmek için hazırlık yapmaya başladıkları sırada acı haberi aldı. Emniyet yetkilileri, Sümer Mahallesi'nde oturan aileye çocuklarının şehit olduğu haberini verdi.

Polisin annesi Emine, babası Metin ve ağabeyi Özkan, Türk Bayrağı asılan evin önünde gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Emine ve Metin Özen çifti, sinir krizi geçirdi. Emine Özen, "Nasıl kıydılar sana oğlum, nasıl dayanacağız bu acıya, nasıl kara toprağa koyacağız" diyerek feryat etti. Şehit polisin anne ve babasına sağlık görevlileri müdahale ederken, yakınları ve komşuları da teskin etmeye çalıştı. Vali Aydın Baruş da aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit polis Ozan Özen'in 6 aylık nişanlı olduğu da öğrenildi.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Bolu'daki Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement