Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Soydular - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Soydular

Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Soydular
18.05.2012 17:18

Samsun'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi'ne girerek şehit aileleri ve gazilere ait bilgisayarı çaldı.

Samsun'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi'ne girerek şehit aileleri ve gazilere ait bilgisayarı çaldı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde derneği gelen şehit kardeşi Sevilay Serbest'in kapının açık olduğunu ve içerinin karıştırılmış olduğunu fark ederek polise haber vermesi sonucu ortaya çıkan olayda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi'ne giren kimliği belirsiz kişi yada kişilerin derneğe ait bilgiler ve şehit aileleri ile gazilere ait bilgilerin bulunduğu bilgisayarı ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı.

Kapının zorlanarak açıldığını tespit ettiklerini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk, "Amanos Dağları'nda verdiğimiz 4 şehidin acısını yaşarken böyle vahim bir olayla karşı karşıya kaldık. Hırsızlar derneğimize ait bilgisayarı çaldılar. Maddi kayıplarımız oluştu, derneğimize ait olan bir miktar paramız da çalındı. Bunu yapanlar Karadenizli olduklarını düşünmüyorum. Samsun gazilere ve şehit ailelerine sahip çıkan bir şehir. Bunu yapanların dışarıdan geldiğini tahmin ediyorum. Asıl önemli olan gazi ve şehit ailelerimizle ilgili bütün bilgiler o bilgisayarda. Bizim için önemli olan o bilgiler. Art niyetli insanların eline geçmemesi lazım. Bu bilgiler bizim için çok önemli" dedi.

Olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini Soydular - Son Dakika


Advertisement