Şeker; "Bu Çocuklar Gururumuz Olacak" - Son Dakika
Güncel

Şeker; "Bu Çocuklar Gururumuz Olacak"

Şeker; "Bu Çocuklar Gururumuz Olacak"

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kavaklı Gençlik Derneği'ni ziyaretinde derneği kuran gençlere övgüler yaratarak, "Bu çocuklar gururumuz olacak" dedi.

02.01.2014 16:34

İlçemizde bundan bir süre önce, kötü alışkanlıklara sahip gençlerin, bu alışkanlıklarından arınmak üzere, İsmail Kaplan Başkanlığında kurulan Kavaklı Gençlik Derneği, yılın ilk günü oldukça önemli isimleri ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ile beraberindekiler, Kavaklı Gençlik Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Kaplan'dan bilgi aldılar. Kaplan, bu derneğin oluşumunda kendilerine ön ayak olan ve katkı sağlayan, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ile Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür ederek, "Büyüklerimizin sayesinde doğru yolu bulduk. Eskiden uyuşturucu kullanan büyüklerimiz şimdi Kuran okuyup beş vakit namaz kılıyorlar" diyerek derneğin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

VEKİLDEN DERNEĞE ÖVGÜ

Başkan Kaplan, Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş'in kendilerini bir araya toplamak için büyük mücadele verdiklerinin altını çizerek, "her ikisine de çok teşekkür ediyorum" dedi. Milletvekili Şeker de, başta dernek başkanı Kaplan olmak üzere, dernek çatısı altında bir araya gelerek spor yapan ve zararlı alışkanlıklardan kurtulan çocuklara övgüler yağdırarak, "Bu derneğin kıymetini bilin. Bu memleket için yararlı şeyler yapmanız hepimizin hoşuna gidiyor. Bende, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanımıza katkılarından dolayı sizin adınıza teşekkür ediyorum. Bizde bundan sonra sizler için ve derneğiniz için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bundan böyle bu dernekten şampiyon güreşçiler çıkmasını dört gözle bekleyeceğim" diyerek dilek ve temennilerini aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeker; 'Bu Çocuklar Gururumuz Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement