Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi'nde MR ve Tomografi Cihazları Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika
Güncel

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi'nde MR ve Tomografi Cihazları Hizmet Vermeye Başladı

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi\'nde MR ve Tomografi Cihazları Hizmet Vermeye Başladı

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi'nde açılışı yapılan MR ve tomografi cihazları, röntgen ve ultrasonografiyle göremedikleri hastalıkların tanısında katkı sağlayacak. Ayrıca, cihazlar fakülte öğrencilerine de büyük katkı sağlayacak.

02.02.2024 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesinde açılışı yapılan MR ve tomografi cihazları hizmet vermeye başladı.

SÜ Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fahrettin Alkan, hastanenin önünde yapılan törende, alınan cihazların röntgen ve ultrasonografiyle göremedikleri hastalıkların tanısında katkı vereceğini söyledi.

Alkan, alınan cihazların fakülte öğrencilerine de büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmete sunulan cihazların hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi'nde MR ve Tomografi Cihazları Hizmet Vermeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement