Selçuklular Kadir Gecesi'nde İsabey Cami'nde Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Selçuklular Kadir Gecesi'nde İsabey Cami'nde Buluşacak

Selçuklular Kadir Gecesi\'nde İsabey Cami\'nde Buluşacak

Selçuk Belediyesi Ramazan süresince kurduğu iftar sofralarını Kadir Gecesi sebebiyle İsabey Cami önünde kuracak. İftar yemeğine ney eşliğinde semah gösterisi de eşlik edecek.

08.06.2018 13:54  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Selçuklu vatandaşları bir kez daha İsabey Cami'nde bir araya gelmeye çağırdı.

Beylikler döneminden kalma önemli bir yapı olan İsabey Cami bir kez daha Kadir Gecesi'nde Selçuklular'ı buluşturacak. 10 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Kadir Gecesi özel programında Kur'an Tilaveti, ney dinletisi ve semah gösterisi yer alacak. Bu mübarek gece için ayrıcalokma dökülecek; limonata dağıtılacak.

İslam aleminin en kutsal gecelerinden biri kabul edilen, Kur'anı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi sebebiyle İsabey Cami'nde düzenlenecek Kadir Gecesi özel programına tüm Selçuklular'ı davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; "Bu mübarek ay sebebiyle iftar sofralarında hemşehrilerimizle birlikte olmayı her zaman önemsiyoruz. Bu sefer de birlik ve beraberlik soframızı mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle İsabey Camii önüne taşıyoruz. İftar yemeğinin ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Semazen gösterisiyle devam edecek olan programda bu mübarek geceyi İsabey Cami'nin tarihi atmosferi içerisinde geçireceğiz. Düzenlenecek programa tüm Selçuklu hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuklular Kadir Gecesi'nde İsabey Cami'nde Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement