Semaver Kumpanya ile İki Oyun Birden - Son Dakika
Güncel

Semaver Kumpanya ile İki Oyun Birden

Semaver Kumpanya ile İki Oyun Birden

Semaver Kumpanya 2014'ün ilk günlerinde de çeşitli oyunları tiyatro severlerle bir araya getirmeye devam ediyor.

09.01.2014 16:23

Sezonun en çok ilgi gören oyunları "Metot" ve İspanyol yazar Jordi Galceran'ın kaleminden "Bir İnfazın Portresi", Ocak ayında da seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Serkan Keskin'in sahnelediği "Metot" iş görüşmesine gelen dört kişinin işi kapmak adına geçtikleri gizem dolu sınavları konu alıyor. Şirketin toplantı odasında geçen ve günümüz iş dünyasının acımasız yönlerini ortaya koyan oyun, yaşanan psikolojik gerilimi de izleyiciye sunuyor. Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Sekan Keskin ve Mustafa Kırantepe'nin oyunculuklarıyla İspanyol yazar Jordi Galceran'ın kaleminden "Metot", Ocak ayı boyunca Çevre Tiyatrosu, Beyoğlu – Sahne Pulcherie ve Çanakkale – Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Kalabalık kadrosuyla geçtiğimiz sezon seyircilerin büyük beğenisini kazanan "Bir İnfazın Portresi" 24-25 Ocak tarihlerinde Çevre Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Zeynep Su Kasapoğlu'nun rejisiyle Çevre Tiyatrosu'nda sahne alacak oyun, 16. Yüzyılda İnebahtı Savaşı sonrası Venedik'te geçiyor. İngiliz yazar Howard Barker'ın kaleminden "Bİr İnfazın Projesi", ülkenin en önde gelen ressamı Galactia'ya, devletin kazandığı zaferi ölümsüzleştirmek için bir tablo siparişi verilmesinin ardından Galactia'nın kadın olmasının, yakın çevresinin ve ülke koşullarının, ressamın üzerinde oluşturduğu ağır baskıyı konu alır.

Sarp Aydınoğlu, Sibel Altan, Hakan Atalay, Sezin Bozacı, Merve Dağlı, Merve Dizdar, Serkan Keskin, Mustafa Kırantepe, Yavuz Pekman, Volkan Sarıöz, Serkan Tınmaz, Elif Ürse, Sabahattin Yakut'un sahneye koyacağı "Bir İnfazın Portresi" 24-25 Ocak'ta Çevre Tiyatrosu'nda oynanacak.

"METOT" – "BİR İNFAZIN PORTRESİ" OCAK 2014 PROGRAMI:

10 Ocak Cuma METOT 20:30 Çevre Tiyatrosu
11 Ocak Cumartesi METOT 20:30 Çevre Tiyatrosu
17 Ocak Cuma METOT 20:30 Beyoğlu-Sahne Pulcherie
18 Ocak Cumartesi METOT 20:30 Beyoğlu-Sahne Pulcherie
24 Ocak Cuma BİR İNFAZIN PORTRESİ 20:30 Çevre Tiyatrosu
25 Ocak Cumartesi BİR İNFAZIN PORTRESİ 20:30 Çevre Tiyatrosu
27 Ocak Pazartesi METOT 20:00 ÇANAKKALE-Süleyman Demirel Kültür Merkezi
31 Ocak Cuma METOT 20:30 Çevre Tiyatrosu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Semaver Kumpanya ile İki Oyun Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement