Serra Yılmaz ve Doren Sorell 2014'te de Uniact Studio'da - Son Dakika
Güncel

Serra Yılmaz ve Doren Sorell 2014'te de Uniact Studio'da

Profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli oyunculuk eğitimlerine imza atan Uniact Studio,2014'e muhteşem eğitimlerle başlıyor.

13.11.2013 14:54

Derya Alabora, Zeynep Eronat, Nursel Köse ,Celal Kadri Kınoğlu, Gökçer Genç, Zeynep Aydemir, İrfan Atasoy,Çiğdem Kiziroğlu, Alp Köksal ve Sinem Soner gibi birbirinden yetenekli sanatçıların gönül verdiği Uniact Studio,2014 yılına Serra Yılmaz ve Doren Sorell workshoplarıyla başlayacak...

Uniact Studio, workshop ve karşılıklı organizasyonlarla, kendi öğrenci ve sanatçılarını farklı kültürlerdeki ünlü sanatçı ve uzman eğitmenlerle buluştururken aynı zamanda güçlü sanatsal birliktelikler oluşturmayı hedefliyor.

Her ay farklı bir workshopla oyuncularla buluşan Uniact Studio 2014 yılına da süpriz isimler ve bugüne kadar yapılmamış workshoplar ile hazırlanıyor.

Uniact Studio oyunculuk okulu olarak öncelikle komple bir sanatçı olma algı ve düşünce yapısının öğrenciye nakledilmesinin benimsendiği programlarımızla oyunculuğun temel kuram ve tekniklerinden yola çıkılarak kişiye bedenini, sesini ve yeteneğini keşfetme,kendini geliştirerek bir oyuncu kimliği oluşturma perspektifi sağlanma hedefindeyiz.

Uniact Studio'nun başarısının en önemli etkenlerinden biri Türkiye'den ve Yurt dışından alanında uzman eğitmenlerle gerçekleştirdiği workshop çalışmalarıdır.

Şimdiye kadar Eric Morris metodu New York resmi temsiilcisi Anthony Vincent Bova,Türkiye Resmi temsilcisi Meltem Cumbul,Serra Yılmaz-Gianluca Enria, Nursel Köse-Andreas Scmidt ile workshop çalışmalarına imza atan Uniact Studio Ocak ve Şubat aylarında da Serra Yılmaz ve Doren Sorell workshopları ile devam ediyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serra Yılmaz ve Doren Sorell 2014'te de Uniact Studio'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement