Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılmak İsteyenlere - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılmak İsteyenlere

Siz de 14 Şubat'ta sevgilinize aşkınızı anlatmanın en güzel yolunu arıyorsanız, ona aşk ve romantizmin renkleriyle dolu bir hediye edebilirsiniz.

28.01.2013 16:32

Kalbinizin sahibine adayacağınız bu özel günü, aşkınızı anlatacak bir hediye ile ölümsüzleştirmek elinizde. Calvin Klein Mağazaları ve dünyaca ünlü moda markalarının bir arada bulunduğu Mendo's Mağazaları'nda aşkınızı anlatacak en romantik hediyeler yüzde 50'ye varan indirimlerle sizleri bekliyor.

Şubat ayının en romantik günü olan Sevgililer Günü'nde kalbinizin gerçek sahibine en özel hediyeyi vermek ister misiniz? Mendo's ve Calvin Klein Mağazaları 14 Şubat'ta sevgilisini mutlu etmek isteyenler için yüzlerce hediye seçeneği sunuyor. Dünya modasının en trend ürünlerini bulabileceğiniz mağazalardan seçeceğiniz birbirinden değerli hediyelerle sevgilinizin kalbini fethederken yüzde 50'ye varan indirim seçenekleriyle alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Aşkın Rengi Kırmızıdır Diyenlere…

Calvin Klein Mağazaları'nda ve Emporio Armani, Selmark, Guess gibi dünya devi markalara ev sahipliği yapan Mendo's Mağazaları'nda Sevgililer Günü'ne özel hazırlanan kırmızı ürünler aşkınızı tarif etmenin en güzel yolunu sunuyor. Mendo's ve Calvin Klein mağazalarından seçeceğiniz hediyenizle Sevgililer Günü'nde aşkınızı tazeleyebilirsiniz.

Sevgililer gününü daha anlamlı kılmak için özenle seçilmiş ürünler, sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatacak. Mendo's ve Calvin Klein Mağazaları'nda hem kendinizi şımartmanız hem de sevdiklerinize istediğiniz hediyeyi yüzde 50'ye varan indirim seçenekleriyle satın almanız mümkün.

Sevgilinizin kalbinde muhteşem hediyelerinizle bir kere daha yer etmek istiyorsanız 14 Şubat'tan önce Türkiye'nin en seçkin yerlerinde bulunan Mendo's ve Calvin Klein mağazalarına mutlaka uğrayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'nü Unutulmaz Kılmak İsteyenlere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement