Sgk ve Vergi Dairesi'ne olan borçlardan dolayı sıkıntılı günler yaşayan Orhangazispor'da yönetim, sanayicilerin desteğiyle SGK'ya olan borcunu ödedi.
Kulüp Başkanı Fuat Elbir yönetimin ve Belediye Başkanı İsmail Tartar'ın katkıları ile SGK'ya olan borçları kapattıklarını, 350 bin lira vergi borcu kaldığını söyledi. Elbir, "Şimdi önümüzde bir vergi dairesi borcu bulunuyor. Sanayicilerimize bugüne kadar defalarca girişimde bulunmamıza rağmen ciddi destek alamadık. Şimdi sanayicinin desteğini bekliyoruz" dedi.
Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer de önceliğin üniversite kurulması olduğunu belirterek, "Ancak yine de kulüp için de biz girişimlerimizi yaparız. Buna ilave olarak hem esnafımızın hem de kalıcı gelirlerin de olması için uğraş verilmeli" diye konuştu. - Bursa
Son Dakika › Güncel › SGK Borcunu Ödeyen Orhangazispor'un Vergi Borcu Kaldı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?