Silje Nergaard Zorlu Center PSM Sahnesinde - Son Dakika
Güncel

Silje Nergaard Zorlu Center PSM Sahnesinde

Silje Nergaard Zorlu Center PSM Sahnesinde

Silje Nergaard, 18 Mart'ta Zorlu Center PSM'de vereceği konserle İskandinav caz ruhunu İstanbul'a taşıyacak.

12.03.2014 14:50

İskandinavya'dan sihirli bir caz sesi
Silje Nergaard Zorlu Center PSM sahnesinde
Norveç'te, tüm zamanların en çok satan caz sanatçısı ünvanını elinde bulunduran ve uluslararası birçok ödülün de sahibi olan Silje Nergaard, 18 Mart'ta Zorlu Center PSM'de vereceği konserle İskandinav caz ruhunu İstanbul'a taşıyacak.

16 yaşında müzik dünyasına adımını atan ve o zamandan beri çıkardığı albümler ile dünyanın ilgisini üzerine toplayan Norveçli caz sanatçısı Silje Nergaard, 18 Mart günü Zorlu Center PSM'de İstanbullu izleycilerle bir araya gelecek.

Caz ve pop müziği bir arada en iyi yoğuran ses

20 yıllık kariyerine 13 albüm sığdıran, yumuşacık sesi ve güçlü yorumuyla caz dünyasında kendine önemli bir yer edinen Silje Nergaard'ın ilk hit single albümü "Tell Me Where You Are Going" Japonya'da 1 numaraya yükselerek uluslararası başarı kazandı, İskandinavya ve İngiltere'de top 10 listelerine girdi. Muhteşem bir sese ve yoruma sahip olan Silje Nergaard'ın Dutch Edison Jazz Vocal Award, Årets Spellemann, USA Songwriting Contest gibi yerel ve uluslararası organizasyonlardan birçok ödülü bulunuyor. 2010 yılında kaydını yaptığı "A Thousand True Stories" ile en iyi düzenleme dalında Grammy'e de aday gösterilen sanatçı, caz ve pop müzik arasındaki dengeyi en iyi şekilde kuran müzisyenlerden biri olarak gösteriliyor.

Tarih: 18 Mart 2014
Mekan: Zorlu Center PSM, Drama Sahnesi
Bilet Fiyatları: 49 TL, 75 TL, 99 TL

Zorlu Center PSM'den öğrencilere jest!

Zorlu Center PSM, sanatsever gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show'larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM'de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL'ye bilet alabilecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Silje Nergaard Zorlu Center PSM Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement