Sınırı Koşarak Geçen Adanalı'ya 4 Ay Hapis ve 500 Euro Para Cezası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Sınırı Koşarak Geçen Adanalı'ya 4 Ay Hapis ve 500 Euro Para Cezası

20.03.2018 18:36  Güncelleme: 00:38

Pazarkule Sınır Kapısı'ndan koşarak Yunanistan tarafına geçen Adanalı'ya Yunan mahkemesinde, 4 ay hapis cezasının yanı sıra bin 500 Euro para cezası verildiği öğrenildi.

Edirne'de Pazarkule Sınır Kapısı'ndan koşarak Yunanistan tarafına geçtiği için gözaltına alınan ve adı açıklanmayan Türk vatandaşına mahkeme tarafından Yunanistan'a yasadışı giriş yaptığı suçlamasıyla 4 ay hapis cezasının yanı sıra bin 500 Euro para cezası verildiği öğrenildi.

İSVEÇ'E ÇOCUKLARININ YANINA GİTMEK İSTEMİŞ

Yunan basınına göre alkollü olduğu için ayılması beklenen Türk vatandaşının ifadesinin ardından çıkarıldığı Kumçiftlik (Orestiada) Suçüstü Mahkemesi'nde çocuklarının İsveç'te olduğunu ve yanına gitmek için sınırı geçmeye çalıştığını söylediği belirtildi.Yunan basınına yansıyan mahkeme çıkışı fotoğraflarında Türk vatandaşının ellerinin önde kelepçeli olduğu görüldü.

Sınırı Koşarak Geçen Adanalı'ya 4 Ay Hapis ve 500 Euro Para Cezası
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınırı Koşarak Geçen Adanalı'ya 4 Ay Hapis ve 500 Euro Para Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement