Şırnak'ta Gençler Mehmet Yarka'ya Destek Yürüyüşü Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Gençler Mehmet Yarka'ya Destek Yürüyüşü Gerçekleştirdi

Şırnak\'ta Gençler Mehmet Yarka\'ya Destek Yürüyüşü Gerçekleştirdi

Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka için bir grup genç, Yarka lehine yürüyüş düzenledi. Gençler, Yarka'nın seçim bürosuna kadar sloganlar atarak yürüdü. Toplanan kalabalık, Yarka ile buluşarak desteklerini iletti. Yarka, gençlerin desteğinden duygulandığını belirterek, Şırnak'ın ve gençlerin önünü açmak için çalışacağını ifade etti.

02.03.2024 19:15  Güncelleme: 19:17

Şırnak'ta bir grup genç, Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Mehmet Yarka için yürüyüş gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bir grup genç, Mehmet Yarka ceketleri ve atkıları takarak ellerinde dövizlerle Yarka lehine slogan atarak Atatürk Mahallesi Sanat Sokağındaki seçim bürosuna kadar yürüdü.

Toplanan kalabalık Mehmet Yarka ile buluştu ve kendisine çiçek takdim etti.

Burada grup adına açıklama yapan Umut Saltan, 2019'da belediye başkanı seçilen ve kentte yaptığı hizmetlerle gençlerin umudu olan Yarka'ya desteklerini devam ettireceklerini söyledi.

Yarka da gençlerin bu davranışının kendisini duygulandırdığını ve çok mutlu ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bana 5 yıl daha devam şansı verildiğinde Şırnak'ın ve bu gençlerin önünü açmak için çalışacağım. Görüyorum son 5 yıldır milletin yüzü gülüyor. Sıkıntıları gidermek için el ele vereceğiz. Sizin burada göstermiş olduğunuz güç birliği bizi daha da kamçılayacak. Bizim bu gençlere iş istihdam yaratmamız lazım."

Daha sonra Yarka ve gençler müzik eşliğinde halay çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Gençler Mehmet Yarka'ya Destek Yürüyüşü Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement