Sivas Şehit Emniyet Müdürünün Cenazesi Sivas'a Getirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sivas Şehit Emniyet Müdürünün Cenazesi Sivas'a Getirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Sivas Şehit Emniyet Müdürünün Cenazesi Sivas\'a Getirildi

Şehit emniyet müdürünün cenazesi Sivas'a getirildiAnkara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na darbeciler tarafından yapılan bombalı saldırı sonucu şehit düşen 47 yaşındaki 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Münir Murat Ertekin'in cenazesi memleketi Sivas'a getirildi.

Şehit emniyet müdürünün cenazesi Sivas'a getirildi

Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na darbeciler tarafından yapılan bombalı saldırı sonucu şehit düşen 47 yaşındaki 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Münir Murat Ertekin'in cenazesi memleketi Sivas'a getirildi.

Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yönelik uçakla yapılan bombalı saldırısı sonucu şehit olan 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Münir Murat Ertekin'in cenazesi, Ankara'da yapılan törenin ardından karayolu ile memleketi Sivas'a getirildi. Cenazeyi şehir girişindeki Bölge Trafik Müdürlüğü önünde Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve emniyet personeli ile kentteki yakınları karşıladı. Şehidin eşi 44 yaşındaki Şerife Ertekin, çocukları 20 yaşındaki Rumeysa ve 13 yaşındaki Furkan ile diğer yakınları da Ankara'dan polis minibüsüyle şehre geldi. Şehit konvoyu sirenler eşliğinde kent merkezine girerek, şehrin en işlek caddeleri olan İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nden geçti. Vatandaşlar konvoyun geçişi sırasında, çeşitli sloganlar attı. Şehidin cenazesi yarın öğle namazı sonrası defnedilmek üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehidin yakınları morga gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: DHA