Skyscanner'dan Hepsi Bir Arada Seyahat Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Skyscanner'dan Hepsi Bir Arada Seyahat Uygulaması

Skyscanner\'dan Hepsi Bir Arada Seyahat Uygulaması

Skyscanner, üç farklı ücretsiz mobil uygulamasını "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasında birleştirdi.

04.08.2016 08:52

Skyscanner, üç farklı ücretsiz mobil uygulamasını "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasında birleştirdi. Bugüne kadar uçuş, otel ve araç kiralama aramaları için Skyscanner'ın Android ve İOS uyumlu, dünyada 40 milyondan fazla indirilen üç ayrı mobil uygulamasını kullanan seyahatseverler artık yeni, sade, hepsi bir arada "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulaması üzerinden tüm bu planlamaları daha hızlı ve kolayca yapabilecek.

Seyahatseverler "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasında yer alan 'En iyi fırsatları keşfet' seçeneğini kullanarak en kısa sürede en hesaplı alternatifleri bulabiliyor.

"Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulamasında yer alan, birçok yeni ve geliştirilmiş özelliğe sahip 'Hızlı arama' seçeneği ile seyahat planlamaları artık çok daha hızlı yapılabiliyor.

Skyscanner Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Özkök konuyla ilgili şu sözleri kaydetti: "Skyscanner olarak mobil uygulamalarımız ile seyahatseverlerin seyahat asistanlarını her zaman ceplerinde taşımalarına olanak sağlıyoruz. Bu konuda kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Seyahatseverler artık tek çatı altında toplanan "Skyscanner – Uçuşlar – Oteller – Araç Kiralama" uygulaması üzerinden tüm seyahat planlama ihtiyaçlarını karşılayabilecekler."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Skyscanner'dan Hepsi Bir Arada Seyahat Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement