Slazenger'dan Baharlık Modeller - Son Dakika
Güncel

Slazenger'dan Baharlık Modeller

Slazenger\'dan Baharlık Modeller

Günün her anında aktif, sporla içi içe bir yaşam tarzını benimseyenlerin tercihi olan Slazenger, 2014 koleksiyonuyla da iddialı.

15.05.2014 15:42

Günün her anında aktif, sporla içi içe bir yaşam tarzını benimseyenlerin tercihi olan Slazenger, 2014 koleksiyonuyla da iddialı. Baharın canlılığını yansıtan koleksiyonda yürüyüş yaparken, koşarken, tenis oynarken ya da günlük yaşamda kullanılabilecek modeller yer alıyor. Kadın koleksiyonundaki zenginlik dikkat çeken Slazenger, babetlerin yanı sıra dolgu topuklu spor ayakkabılarla da öne çıkıyor.

Aqua, athletic fasihon men-women, ballerinas, basketball, casual men-women, football, spor ayakkabı, life style mewomen, running, tenis kategorilerinde kadın, erkek ve çocuk modelleri yer alıyor. Cırtlı ve bağcıklı seçenekleri bulunan kadın, erkek ve çocuk modelleri renkleriyle de cezbediyor. Kırmızı, siyah, beyaz, pembe, lacivert… Renkteki modeller şeritlerle hareket kazanıyor. Farklı tonlardaki kombinasyonlar da renk tercihi yapamayanların seçimini kolaylaştırıyor.

İngiltere'deki en eski spor markalarından biri olan Slazenger'ın bir asrı aşkın tecrübesi ile oluşturduğu koleksiyonlar her zaman trendy. Farklı modellerde ve çeşitli renklerdeki ayakkabılar günün çizgilerini yansıtıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Slazenger'dan Baharlık Modeller - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement