Slovakyalı Heyetten Dicle Üniversitesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Slovakyalı Heyetten Dicle Üniversitesine Ziyaret

Slovakyalı Heyetten Dicle Üniversitesine Ziyaret

Slovakya Nitra Agrobiology and Food Reseources Fakültesi dekan yardımcılarından oluşan heyet Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ı ziyaret etti.

29.09.2014 15:12

Slovakya Nitra Agrobiology and Food Reseources Fakültesi dekan yardımcıları Prof. Dr. Vladimir Pacuta, Prof. Dr. Peter Ondrisik, Prof. Dr. Anna Trakovicka çeşitli temaslarda bulunmak için geldikleri Dicle Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ı makamında ziyaret ettiler.

Slovakya Nitra Tarım ve Gıda Üniversitesi Ziraat Fakültesine Erasmus öğretim üyesi hareketliliği kapsamında giden Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Bükün'le birlikte Rektörü ziyaret eden yabancı misafirler, Diyarbakır'ı ve Dicle Üniversitesini çok beğendiklerini dile getirdiler. Özellikle merkezi laboratuvara hayran kaldıklarını ifade eden konuklar, Rektör Saraç'a proje ortaklığı teklifinde bulundular.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretin ardından heyet, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Bükün'ü de makamında ziyaret ettiler. Kendilerini ağırlayan ve ilgilenen Bükün'e teşekkürlerini ileten misafirler, Dicle Üniversitesi ile ilgili güzel temennilerle veda ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Slovakyalı Heyetten Dicle Üniversitesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement