Sobadan çıkan yangın 5 evi kullanılamaz hale getirdi - Son Dakika
Güncel

Sobadan çıkan yangın 5 evi kullanılamaz hale getirdi

Sivas'ın Divriği ilçesinde bir evin balkonuna bırakılan soba kovasındaki közden çıkan yangın, 4 eve daha sıçradı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmayla söndürülen yangında, 5 ev kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralanan olmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25.12.2023 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta, 1 evin balkonuna dökülen soba közünden çıkan yangın, 4 eve daha sıçradı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmayla söndürülen yangında, 5 ev kullanılamaz hale geldi.

Divriği ilçesi Olukman köyünde, saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. İddiaya göre, köyde yaşayan Abdullah Arslan'ın sobasından balkona döktüğü köz nedeniyle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, 4 eve daha sıçradı. İhbarla olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiyecilerin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınıp, söndürüldü.

Divriği Kaymakamı Resul Tutay ve Belediye Başkanı Hakan Gök de köye gidip incelemelerde bulundu. Yangında yaralanan olmazken, 5 ev ise kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sobadan çıkan yangın 5 evi kullanılamaz hale getirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobadan çıkan yangın 5 evi kullanılamaz hale getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement