Erbil'deki sel felaketinde 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Erbil'deki sel felaketinde 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti

- Erbil'deki sel felaketinde 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükselirken, ölenler arasında 1 de Türk vatandaşı olduğu açıklandı.

17.12.2021 15:56  Güncelleme: 16:26

- Erbil'deki sel felaketinde 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti

ERBİL - Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Erbil kentinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e yükselirken, ölenler arasında 1 de Türk vatandaşı olduğu açıklandı.

Erbil kentinde saat 04.00 sıralarında şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin bilançosu artıyor. Erbil Kaymakamı Nebez Abdülhamit, büyük hasara yol açan selde hayatını kaybedenlerin sayısının 11'e yükseldiğini ve ölenlerin 1'nin Türk, 2'sinin Filipinli olduğunu açıkladı. Selden en fazla etkilenen bölgelerin Daratu ile Kuştepe kasabaları olduğunu belirten Abdülhamit, hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını kaydetti.

Selde yalnızca Kuştepe'de 100'den fazla ev zarar görürken, 200'den fazla araçta da hasar meydana geldi. Başlatılan arama-kurtarma ve temizleme çalışmaları sürüyor.

Erbil\'deki sel felaketinde 1\'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erbil'deki sel felaketinde 1'i Türk 11 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement