Son dakika haberi! Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı

Edinilen son dakika haberine göre Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı Kazanlarda pişirdikleri makarnalarla sokak hayvanları beslediler Burdurlu hayvan dostları sokağa çıkma yasağını fırsata çevirip, sokak hayvanları için kazanlarda yemek hazırladılar.

08.02.2021 12:11  Güncelleme: 12:37

Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı

Kazanlarda pişirdikleri makarnalarla sokak hayvanları beslediler

BURDUR - Burdurlu hayvan dostları sokağa çıkma yasağını fırsata çevirip, sokak hayvanları için kazanlarda yemek hazırladılar. Kazanlarda pişirilen makarnalar gönüllülerin yardımlarıyla, Hayvan Barınağı ve çöplükte yaşam savaşı veren sokak köpeklerine verildi.

Veteriner Hekim Erdem Şahin, Büğdüz yolu üzerindeki çöplükte hayvanları beslediklerini belirterek " Burada sahipsiz hayvanlar her gün çoğalıyorlar ve aç susuz büyüyorlar. Bizler elimizden geldiği kadarıyla beslemeye çalışıyoruz. Bu besleme için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." dedi.Besleme çalışmalarını hiç aksatmadan devam eden Kadın Doğum Uzm.Dr. Rukiye Kalyoncu' da, her hafta sonu hayvanları beslemeye geldiğini belirterek yemekleri evlerinde hazırladıklarını kaydetti. Nöbeti olmadığı hafta sonlarını sokak hayvanlarına ayırdığını söyleyen Kalyoncu evden bişeyler yapıyorum, ekip olarak makarnalar kaynatılıyor bugün de öyle oldu, hafta sonumuz buralarda geçiyor" dedi.

Son dakika haberi! Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Kazanlar sokak hayvanları için kaynatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement