Son dakika haberi: Rusya, Başbakan Jacinda Ardern'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı. - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi: Rusya, Başbakan Jacinda Ardern'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı.

Son dakika haberi: Rusya, Başbakan Jacinda Ardern\'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı.
07.04.2022 19:15  Güncelleme: 19:18

Bir son dakika haberine göre Rusya, Başbakan Jacinda Ardern'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı.

Rusya, Başbakan Jacinda Ardern'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: Rusya, Başbakan Jacinda Ardern'in de aralarında bulunduğu 130 Yeni Zelanda vatandaşına yaptırım kararı aldı. - Son Dakika


Advertisement