Sultanbeyli'de kağıt helva üretiminin yapıldığı depoda yangın(Ek bilgiyle) - Son Dakika
Güncel

Sultanbeyli'de kağıt helva üretiminin yapıldığı depoda yangın(Ek bilgiyle)

Sultanbeyli'de kağıt helva üretimin yapıldığı 2 katlı depoda yangın çıktı.

07.01.2022 23:28  Güncelleme: 00:12

Sultanbeyli'de kağıt helva üretimin yapıldığı 2 katlı depoda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, saat 20.30 sıralarında Battalgazi Mahallesi Aytop Sanayi Sitesi'nde kağıt helva ve ambalajın üretildiği 2 katlı depoda çıktı. Yükselen alev ve dumanları görenlerin bildirmesiyle polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Sağlık ekipleri tedbir amaçlı bekletildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını tamamlayıp ayrılması sonrası saat 22.00 sıralarında aynı yerde tekrar yangın başladı. Gelen sağlık ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürüyor.

AYTOP Sanayi Sitesi'nin güvenlik görevlisi Taner Yavuz  "Yoğun bir duman başladı. O esnada bir telefon geldi. Yangın olduğunu söylediler. Acilen olay yerine geldik. Yangın ilk başladığında çok küçüktü. İtfaiye ekipleri müdahale etti ama yangın üst katlara sıçradı. Gereken müdahaleyi itfaiyeci arkadaşlar yapıyor. İnşallah en kısa zamanda söndürülecek. Tek temennimiz can kaybının olmaması" İfadelerini kullandı.


Sultanbeyli\'de kağıt helva üretiminin yapıldığı depoda yangın(Ek bilgiyle)
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultanbeyli'de kağıt helva üretiminin yapıldığı depoda yangın(Ek bilgiyle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement