Son dakika haberleri | Erdoğan: "(İngiltere ile Serbest Ticaret Anlaşması) 2021 yılından itibaren hem Türkiye'nin hem İngiltere'nin kazanacağı yeni bir dönem başlıyor." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri | Erdoğan: "(İngiltere ile Serbest Ticaret Anlaşması) 2021 yılından itibaren hem Türkiye'nin hem İngiltere'nin kazanacağı yeni bir dönem başlıyor."

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haberleri | Erdoğan: "(İngiltere ile Serbest Ticaret Anlaşması) 2021 yılından itibaren hem Türkiye\'nin hem İngiltere\'nin kazanacağı yeni bir dönem başlıyor."
 Güncelleme: 

Son dakika haber: Erdoğan: "(İngiltere ile Serbest Ticaret Anlaşması) 2021 yılından itibaren hem Türkiye'nin hem İngiltere'nin kazanacağı yeni bir dönem başlıyor.

Erdoğan: "(İngiltere ile Serbest Ticaret Anlaşması) 2021 yılından itibaren hem Türkiye'nin hem İngiltere'nin kazanacağı yeni bir dönem başlıyor."

Kaynak: AA

Advertisement