Soner Yalçın Denizli'de Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Soner Yalçın Denizli'de Gözaltına Alındı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sözcü gazetesi yazarı ve OdaTV. com'un imtiyaz sahibi Sonar Yalçın, konferans için gittiği Denizli'de bu sabah gözaltına alındı.

Sözcü gazetesi yazarı ve OdaTV. com'un imtiyaz sahibi Sonar Yalçın, konferans için gittiği Denizli'de bu sabah gözaltına alındı.

Sonar Yalçın'ın kaldığı Şiir Otel'e sabah saat 05.00'te gelen polisler, hakkında Ankara 35'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya gitmediği gerekçesiyle yakalama kararı verildiğini söyledi. Polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Sonar Yalçın, işlemlerin ardından Denizli Adliyesi'ne götürüldü.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca da adliyeye geldi. Soner Yalçın, savcının talimatıyla öğleden sonra mahkemeye gelip ifade vermesi koşuluyla serbest bırakıldı ve oteline döndü. - Denizli

Kaynak: DHA