Sönmez Fabrika İşçileri İle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sönmez Fabrika İşçileri İle Buluştu

Sönmez Fabrika İşçileri İle Buluştu

Kartepe belediye işçilerine de mesaj verdi.

07.03.2014 11:05

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, fabrika işçileri ile buluşmaya devam ediyor. Aylardır kooperatif, dernek, işyeri ve fabrikalarda yöneticilerin yanı sıra çalışanlarla buluşan Sönmez, bu kez Yıldız Sunta fabrikasında, öğle yemeği arasında işçilerle buluştu. Sönmez'in işçilerle buluşmasına işyerinde yetkili sendika olan Ağaç-İş sendikası temsilcileri de eşlik etti.
İşverenin ve sendikanın tüm adaylara eşit mesafede davranıp, kapılarını açtıklarına dikkat çeken ve teşekkür eden Sönmez, her zaman yanlarında olmaktan mutluluk duydukları emekçilere kendilerini anlatmaya geldiğini vurguladı.

Yüzlerce işçinin Kartepe'de ikamet ettiğini dile getiren Sönmez, göreve geldiklerinde yapmak istediklerini işçilerle paylaşmak istediğini söyledi. İşçilere hedeflerini anlatan sönmez, Kartepe'nin geleceğini şekillendireceği projeleri hakkında bilgiler verdi. Siyasi ve bölgesel ayırım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağını ve aynı mantıkla hizmet yapacağını vurgulayan Sönmez,"Geçmişte belediye başkanlığı yaptım. Bir çoğunuz beni yakından tanırsınız. Emekçilere her zaman saygı duyup destek oldum. Sendika ile tam bir uyum içinde çalıştık. Çünkü, emek bizim için önemlidir"dedi.

İŞÇİ İŞİNE, BİZ İŞÇİYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Göreve geldiklerinde tüm fabrika işçilerine kapılarının açık olduğunu söyleyen Sönmez, "Kartepe Belediyesindeki tüm kardeşlerinize de aynı şekilde sahip çıkacağım. Her işçi evine ekmek götürmek, üretken olmak zorundadır. Sayın Karabalık'ın emekçileri, benimde emekçilerimdir. Çalışmak ve üretmek isteyen kimsenin işi ve aşı ile oynamayız. Siyasi görüş ayrımı yapmayız"diye Kartepe Belediye işçilerine de mesaj gönderdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez Fabrika İşçileri İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement