Stajer Öğrencilerden Büyükşehire Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Stajer Öğrencilerden Büyükşehire Teşekkür Ziyareti

Stajer Öğrencilerden Büyükşehire Teşekkür Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Zirve Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi öğrencileri ile deneyimlerini paylaştı.

29.06.2013 10:24

Zirve Üniversitesi'nin Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi öğrencileri staj gördükleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim'i ziyaret ederek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Son sınıf öğrencilerinden oluşan 10 kişilik gurup, Evrim'i makamında ziyaret ederek çiçek sundular.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu sene de birçok alanda staj yapma imkânı sunduğunu ifade eden Evrim, öğrencilerin bu doğrultuda birçok deneyim kazandıklarını söyledi.

Öğrencilerin 20 iş günü içinde belediyenin çeşitli birimlerinde deneyim elde ettiklerini ifade eden İbrahim Evrim, "Umarım meslek yaşantınızda bu öğrendikleriniz size bir tecrübe olur. Belediye artık kafanızda bir seçenek, bir öneri ve bir tavsiye olarak belirlenir. Bundan sonraki süreçte daha iyi ilişkiler içinde diyaloglarımız devam eder." ifadelerini kullandı.

Öğrenci gurubu adına söz alan Mustafa Karakucak ise, 20 günlük stajları sürecinde önemli deneyimler kazandıklarını ve bunu tecrübeye dönüştüreceklerini vurguladı. Güzel bir ortamda kamu dairelerindeki döngüyü ve işleyişi yakından görme fırsatı bulduklarını bildiren Karakucak, bu fırsatı kendilerine veren tüm yetkililere teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kendileri için iyi bir referans kurum olacağını aktaran Karakucak, bu avantajı tüm arkadaşlarını mesleki yaşamlarında en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stajer Öğrencilerden Büyükşehire Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement