Tanrı Allah'ın Neresinde? - Son Dakika
Güncel

Tanrı Allah'ın Neresinde?

Tanrı Allah\'ın Neresinde?

Nemesis Yayınları, 3,5 ay komada kaldıktan sonra hayata tekrar dönen Murat Tulga Buyruk'un, TEK'liği bulma yolculuğunu okurlarla buluşturuyor: Tanrı Allah'ın Neresinde?

26.01.2017 16:53  Güncelleme: 16:54

"Yaşam, düşlerinin senin algıladığın zamanda oluşmasıdır.
AN' ın kendi bütünlüğü içinde yaşamayı öğrendiğinde, her şey senin emrinde olacaktır."

Bu kitabı okuduktan sonra yaşam ile ilgili bildiğiniz her şeyi gerçekten gözden geçirmeye başlayacaksınız. Murat Tulga Buyruk, düşüncelerimizle yaşamımıza nasıl yön verdiğimizi, kendi yaşamından örneklerle bizlere sunuyor. Herhangi bir insanın sadece düşünceleri ile hayatının yönünü belirlemesi imkânsız diye düşünüyorsanız, Murat Tulga Buyruk'un yaşam öyküsünü okuduktan sonra, bu düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Bu öykü, sadece ölümden dönmüş ve başka bir hayata başlayan bir insanın hikayesi değil, tüm inanç ve düşünce sisteminin sınırları zorlayan bir yaşam örneği.

Murat Tulga Buyruk, günümüz insanının ruhsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yegane hazzı düşünce gücü ile nasıl başarabileceğini oldukça yalın bir dille okurlarına anlatıyor. Bu mucizevi formülün nasıl ortaya çıktığını ve uygulandığını bu kitapta bulacaksınız!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tanrı Allah'ın Neresinde? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement