Tayfun Talipoğlu Abdulkadir Çat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Tayfun Talipoğlu Abdulkadir Çat'ı Ziyaret Etti

Tayfun Talipoğlu Abdulkadir Çat\'ı Ziyaret Etti

Tayfun Talipoğlu, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret etti.

29.04.2013 11:58

Kanaltürk Televizyonu'nda yayınlanan Bam Teli programı için Seydişehir'e gelen ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay ve Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör de bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ;" Seydişehir'in tanıtımı için gelen ve 18 yıldır hazırlayıp sunduğu programlarla milyonlarca izleyicinin gönlünde taht kuran Sayın Tayfun Talipoğlu'nun ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Medine- i Sani, Küçük Medine olarak bilinen, manevi zenginliğinin yanı sıra tarihi, doğal, turistik ve kültürel pek çok zenginliği bulunan memleketimizi Tayfun Talipoğlu'nun yol hikayelerinden derlediği Bam Teli'nde izlemek bizi heyecanlandırıyor. Türkiye'nin farklı yörelerinden farklı insan öykülerinin ekrana taşındığı, izleyenlerin kendinden çok şey bulduğu, severek izlediğimiz programınızın uzun yıllar devam etmesini arzu ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ünlü televizyoncu Tayfun Talipoğlu ise Medine-i Sani olarak bilinen, manevi değerleri yüksek Seydişehir'i tanımak ve tanıtmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tayfun Talipoğlu Abdulkadir Çat'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement