Tem'de Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tem'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

Tem\'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

Haber - Kamera: Uğur AYAZSIN / İSTANBUL DHAÜsküdar TEM Otoyolu"unda, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

18.12.2016 20:13

Haber - Kamera: Uğur AYAZSIN/ İSTANBUL DHA

Üsküdar TEM Otoyolu"unda, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tem Otoyolu Üsküdar istikameti Çamlıca Gişeler çıkışı Dudullu Mevkii'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Aydın, 34 ZK 7263 plakalı otomobilini motorundan ses geldiği için emniyet şeridine park etti. Otomobilin arka kısmına uyarı levhası koyup ön kaputu açan Aydın, arabasının motorunu kontrol etmeye başladı.

3 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI

O sırada, seyir halindeki Muhammet Yıldız yönetimindeki 38 DG 962 plakalı TIR ile İsmail Uzuner yönetimindeki 34 BE 2030 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın altında kalmamak için direksiyonu çeviren sürücü Uzuner, emniyet şeridindeki Muhammet Aydın'ın otomobiline çarptı.

2 KİŞİ YARALANDI

Kazada, otomobilin önündeki sürücü Muhammet Aydın ve 34 BE 2030 plakalı otomobil içerisindeki bir kadın yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirlendi.

TEM'DE TRAFİK SIKIŞTI

Kaza sırasında, araçlarda bulunan bir çocuk ve yaşlı kadın korku dolu anlar yaşadı. Sürücüler ifade vermek için emniyete götürülürken, otomobiller çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM'de yaklaşık yarım saat trafik yoğunluğu yaşandı.Görgü tanıkları seyir halindeki otomobil ve TIR'ın çarpıştığını, otomobilin TIR'ın altında kalmamak için emniyet şeridine girip park halindeki başka bir otomobile arkadan çarptığı anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem'de Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement