Teslim Olan Emniyet Amirleri Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Teslim Olan Emniyet Amirleri Sağlık Kontrolünden Geçirildi

Teslim Olan Emniyet Amirleri Sağlık Kontrolünden Geçirildi
24.07.2014 15:37

22 Temmuz Operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olan emniyet amirleri İsmail Arslan ile Murat Hamarat, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

22 Temmuz Operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı olan ve sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olan emniyet amirleri İsmail Arslan ile Murat Hamarat, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyet amirleri, sağlık kontrollerinin ardından tekrar emniyete götürüldü

Bu arada adliyeye sevkedilen 22 şüpheli, iki minibüs içinde sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastane önüne yanaşan minibüsler, kısa bir süre bekledikten sonra tekrar hareket ederek hastaneden ayrıldılar. Şüphelilerin adliyedeki Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teslim Olan Emniyet Amirleri Sağlık Kontrolünden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement