TİKA Başkanı Kerkük'te Türkmen liderle görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

TİKA Başkanı Kerkük'te Türkmen liderle görüştü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
TİKA Başkanı Kerkük\'te Türkmen liderle görüştü

TİKA Başkanı Serkan Kayalar, Kerkük'te Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Hasan Turan ile görüştü. Kayalar ve Turan, TİKA'nın Kerkük ve Irak genelindeki projelerini ele aldı.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar, Kerkük'te Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Hasan Turan ile görüştü.

Kayalar ve Turan, Kerkük'te ITC Başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede TİKA'nın Kerkük ve Irak genelindeki projelerini ele aldı.

Kerkük'te Türkmen Kardeşlik Okulu Müzik Salonu'nun açılışını yapan Kayalar, TİKA tarafından onarılan tarihi Kerkük Kayseri Çarşısı'nı ve Kerkük Kalesi'ni gezdi.

TİKA Başkanı Kayalar, Kerkük'teki ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtımında bulundu ve Kerkük merkezli Türkmeneli Televizyonunu ziyaret etti.

Kayalar, Bağdat ve Erbil'de de temaslarda bulunmuştu.

Kaynak: AA