Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Tokat\'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Tokat'ta teröre tepki yürüyüşüTOKAT'ta MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe katılan binlerce kişi, Kayseri'deki terör saldırısını protesto etti.

17.12.2016 19:39

Tokat'ta teröre tepki yürüyüşü

TOKAT'ta MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe katılan binlerce kişi, Kayseri'deki terör saldırısını protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık Türk bayrağı açarak, 'Vatan sana canım feda', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sloganları atarak yürüyüşe geçti. Grup yol üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü önünde durarak, burada 'polise uzanan eller kırılsın' sloganı attı.

Yaklaşık dört kilometre yürüyen grup daha sonra Karşıyaka'da bulunan İl Jandarma Komutanlığı önünde geldi. Burada MHP İl Başkanı Onur Çalışkan, kalabalığı karşılayan bir komutanı öperek Türk bayrağına sarılı Kuran'ı Kerim verdi. Çalışkan, "Bugün Kayseri'de elim bir terör saldırısı ile memleketimiz güne uyandı. Bununla alakalı biz de milli refleksimizi ortaya koymak, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne moral vermek için buradayız. Gerçekten milletimizin canı bağrı yanmıştır. Artık PKK terörünü, gerekse siyasi uzantıları, gerekse dağ kadroları bir an önce yerle yeksan edilmelidir. Türk milletinin bekleyecek sabrı kalmamıştır. Terörü lanetliyorum" dedi.

Kalabalık grup daha sonra, 'En büyük asker bizim asker' şeklinde slogan atarak dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement