Toprakkale'ye Küçük Sanayi Sitesi Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Toprakkale'ye Küçük Sanayi Sitesi Kuruluyor

Toprakkale\'ye Küçük Sanayi Sitesi Kuruluyor

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, geçtiğimiz hafta sonu Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

26.11.2013 11:55

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, geçtiğimiz hafta sonu Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kooperatif üyelerin daveti üzerine kahvaltıya katılan Başkan Kadir Kara, Toprakkale'ye kurulması planlanan sanayi sitesinin Osmaniye'ye çok büyük kazanımlar getireceğini söyledi.

Kahvaltıya Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanvekili Yusuf Çomu, Toprakkale Sanayi Sitesi Başkanı Fuat Kara, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bayral, Ek Sanayi Sitesi Başkanı Nedim Arslan, Osmaniye Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Yavuz ile kooperatif üyeleri katıldı.

Kahvaltının sonrasında düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara, şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden itibaren öncesinde ve sonrasında Osmaniye sanayisinin gelişen yapı içerisinde daha aktif, daha fonksiyonel hale gelebilmesi için yeni bir yerde konuşlanması fikrinden hareketle Toprakkale sınırları içerisinde bulunan ve şimdi belirlenen organize sanayinin doğu tarafındaki bölgede konuşlanması için bir fikir birliği ettik. Neticede Toprakkale Belediye Başkanımız Sedat Şanal Bey ile birlikte bu konuda Ankara'da gerekli girişimleri yaparak sanayinin en azından bir bölümünün taşınabilmesi için faaliyetleri kooperatif üyesi arkadaşlarımız hızla yürüttüler. Bugün gelinen nokta itibari ile baktığımızda. Geleceğe yönelik Osmaniye'mizin şehirsel yerleşimi için önemli bir projenin yürütüldüğünü görüyoruz. Bundan dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ederim"

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Fuat Kara, davetlerine katılan misafirlerine teşekkür etti. Proje üzerinde çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiren Kooperatif Başkanı Fuat Kara, "Bize ilk günden bu yana her zaman destek veren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ve artık kooperatifimizin bir üyesi gibi hareket eden Toprakkale Belediye Başkanı Sedat Şanal'a teşekkür ederiz. Bu kahvaltılarımızı düzenli bir şeklide toplumun her kesimi ile yaparak görüş alışverişinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toprakkale'ye Küçük Sanayi Sitesi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement