Torium Sahnesinden Gripin'in Farklı Albüm Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Torium Sahnesinden Gripin'in Farklı Albüm Müjdesi

Torium Sahnesinden Gripin\'in Farklı Albüm Müjdesi

Ünlü müzisyen Doğan Duru ile Torium Açık Çarşı'da gerçekleşen "Torium Akustik" yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

18.07.2013 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden ünlü isimlerin akustik performanslarını sergilediği Torium Açık Sahne'de bu hafta sevilen rock grubu Gripin konuktu.

Grubun solisti Birol Namoğlu, grup olmanın avantajlarını sıralarken 13 senelik birliktelikten sonra ortak zevklerin oluştuğunu ve artık birbirlerini konuşmadan anlayabildiklerini söyledi.

Aynı zamanda eski dost olan grup üyeleri birbirlerine taktıkları lakapları dinleyicilerle paylaştılar; Murat ( Yaramaz ), Birol ( Kötü ), İlker ( Tilki ), Arda ( Koala )

Son video kliplerini, ''Bir Cevabın Var mı?'' ya çekileceğini belirten grup, hazırlıklarını sürdürdükleri yeni albümleri için; ''Bir farklılık olması taraftarıyız ve inanıyoruz ki çok farklı şeyler çıkacak ortaya.'' dediler. Son bir senedir, gittikleri yurt dışı konserlerinde aldıkları olumlu tepkiler doğrultusunda sürpriz konseptte bir albüm üzerinde çalıştıklarını belirttiler.

Torium Açık Sahne'de sevilen şarkıları; ''Durma Yağmur'', ''Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar '', '' Vazgeçtim Ben Bugün '' ve son olarak ta Doğan Duru ile birlikte ''Hallelujah'' şarkısını seslendirerek geceye son verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium Sahnesinden Gripin'in Farklı Albüm Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement