Torku Konyaspor Cezalar İçin Tahkim Kurulu'na Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor Cezalar İçin Tahkim Kurulu'na Başvurdu

Torku Konyaspor Cezalar İçin Tahkim Kurulu\'na Başvurdu

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 'çirkin ve kötü tezahürat'tan kulübüne 100 bin lira para cezası verilmesi, kuzey kale arkası tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının da bloke edilmesine tepki gösterdi.

13.05.2016 11:43

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 'çirkin ve kötü tezahürat'tan kulübüne 100 bin lira para cezası verilmesi, kuzey kale arkası tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının da bloke edilmesine tepki gösterdi.

PFDK'nın (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) pazartesi akşamı oynanan Kasımpaşa maçı için verdiği cezanın haksız olduğunu süren Ahmet Baydar, bu konuda Tahkim Kurulu'na başvurduklarını belrtti. Cezanın askıya alınmasını istediklerini belirten Ahmet Baydar, şöyle konuştu:

"Torku Konyaspor taraftarı Süper Lig'in son 2 sezonuna centilmenliği ile damga vurmuşken kendi evimizde oynadığımız ve kazandığımız bir maçın ardından PFDK'dan ceza almamızı manidar buluyoruz. Cezalar, şevkimizi kırmaktadır. Canlı yayında hakem dövmenin 4 maçla cezalandırıldığı bir ülkede futbola uzak isimlerin maçlarda görevlendirilmesi neticesinde bütün maçlarda defaatle koro şeklinde söylenen masum bir tezahüratın çirkin tezahürat gibi algılanıp rapor edilmesi, rapor edenlerin ayıbıdır."

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor Cezalar İçin Tahkim Kurulu'na Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement