TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor!

TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor!

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

10.03.2017 11:03  Güncelleme: 11:04

Sağlıklı Beslenme İyi Fikir'de!

13 Mart 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Gastroenteroloji Uzmanı Orhan Tarçın, mide hastalıkları konusunda bilgi verecek. Nefrolog Doç. Dr. Ömer Toprak, böbrek sağlığı ve beslenme hakkında merak edilen soruları cevaplayacak. Şef Danilo Zanna da birbirinden lezzetli sağlıklı yemek tarifleri ile programa tat katacak. İyi Fikir 13 Mart Pazartesi günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!
13 Mart 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, yaklaşık 1 yıllık evli olan çift, yaşadıkları iletişimsizlik nedeniyle birçok sorun ile karşı karşıya kalıyor. Murat'ın sosyal medyayı sık kullanmasına tepkili olan Esra, bir de Murat'ın ilk evliliğinden olan oğlu Can ile tartışma yaşayınca, çift arasındaki durum daha da karmaşık bir hal alıyor. Murat'ın Esra istememesine rağmen, eski eşi ile ortak arkadaşlarını eve daveti, büyük tartışmalara yol açarken, Esra'nın kıskançlıkları ve Murat'ın komşu kızı Selin'in staj talebinin sorgusuz sualsiz kabul etmesi ile evdeki gerilim zirve yapıyor.

Hafta içi her gün saat 13.00'de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Ana Kuzusu'nda İkinci Sezon Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun geçen hafta sonu yapılan eleme finalinde, Meltem Karadağı ve annesi Sunay Sefer, elendiler ve yarışmaya veda ettiler. Elenen yarışmacıların yerine Kader Sarı ve annesi Nejla Sarı, dördüncü haftanın yeni yarışmacıları oldu.

İkinci sezonun ilk haftasında yarışmaya katılan Zeynep Kızıltan ve Buket Uçak'ın yanı sıra yarışmaya üçüncü hafta katılan Esra Ekici, dördüncü haftada yarışacak diğer isimler olacak.

Ana Kuzusu'nun 13 Mart Pazartesi günü yayınlanacak 81. bölümünde yarışmacı kızlar, yapacakları görevlerde rakiplerinin annelerinden en çok altını almak için mücadele edecek. Yeni yarışmacı Kader Sarı, ilk görevinde atık malzemelerden kutu süsleyecek. Buket Uçak, mutfak görevinde kuru sebze dolması yapacak. Esra Eskici, kereviz ve enginar soyacak. Zeynep Kızıltan ise doğal ürünler kullanarak pazar arabasını temizleyecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 15.00'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 126. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 13 Mart 2017 Pazartesi günü saat 17.05'de 126. bölümü ile ekrana gelecek. Fikret tarafından kaçırılan Zehra eli kolu bağlı halde ve korku içindedir. Fikret planını uygulamaya koymak için Zehra'ya zorla babasını aratır. Zehra ise bu durumdan kurtulmak için ne yapacağını bilemez haldedir. Zehra kimseyi telaşa düşürmeden Fikret'in elinden kurtulmak için ne yapacaktır? Zehra Ömer'e haber verebilecek midir? Zehra'nın kaçırıldığını öğrenen Ömer, Fikret Zehra'ya zarar vermeden Zehra'yı bulup kurtarabilecek midir?

Diğer yandan Mehtap, Zehra ve Yener'e dair çok kritik bir belge bulur. İşten kovulmasından Zehra'yı sorumlu tutan Mehtap bu belgeyi Ömer'e ulaştırmak ister. Zehra'dan intikam almak için kolları sıvayan Mehtap Zehra ve Yener hakkında ki bu kritik bilgiyi Ömer'e ulaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Zehra ve Ömer'in hayatını derinden etkileyecek olan bu belge Ömer'e ulaşabilecek midir?

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı, Haftaya Hareketli Bir Başlangıç Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement