TSO'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

TSO'ya Ziyaret

TSO\'ya Ziyaret

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa TSO'yu ziyaret etti.

07.03.2012 09:11

Basın İlan Kurumu(BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz'ı makamında ziyaret etti. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İgan'ın da yer aldığı ziyarette, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Kenan Tokgöz Basın İlan Kurumu'nun kuruluş amacı ve Manisa'da göreve geldikten bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Basın İlan Kurumu'nun özellikle yerel medya güçlenmesi, aynı zamanda yaşanan çeşitli sıkıntıların çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Tokgöz, "Manisa'da göreve başladığımız günden itibaren yaptığımız çalışmalar ile gerek resmi kurumların, gerekse yerel medyanın birçok yükünü üzerlerinden aldık. Özellikle resmi kurumlarımız verecekleri ilanları tek tek gazeteler ile görüşmek yerine kurumuz ile temasa geçerek daha hızlı bir şekilde gazetelerde yer aldırma şansını buldular.

Muhasebe açısından yaşanan birden fazla evrak takibi de ortadan kalkmış durumda. Odalarımız da dahil olmak üzere verecekleri ilanı tek bir fatura keserek, tek hesaba havale yaparak ödeme kolaylığı buldular. Kurum olarak aldığımız ilanları yanı sıra da, yerel basında yaptığımız denetlemelerle Manisa'da yayın yapan gazetelerin kalitesinde bir artış sağladığımızı düşünüyorum. Tabi kurumlarla olan ilişkilerimiz de bizlere ayrı bir güç veriyor. Göreve geldiğim günden itibaren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli işbirliği içinde çalıştık. Bu çalışmalarımız da artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Zaten odamızdan basına verdiği önemi yaptığı organizasyonlar ile takip ediyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Kurumlar arasındaki ilişkiler bizler için büyük önem taşıyor. Bu ziyaretten, Manisa'da Basın İlan Kurumu'nun müdürlüğünün bulunmasının basınımız için de avantaj olduğunu anlıyoruz. Bizler kurum olarak her zaman gerek yerel ve gerekse ulusal basınımız ile uyumlu çalışmalar içindeyiz. Basın mensuplarımız arasında rekabet sağlaması amacıyla da yapmış olduğumuz HARF Basın Yarışmasını da geleneksel hale getirmiş bulunuyoruz. Basınımızdaki kalitenin artması bizler içinde büyük bir kazanç olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TSO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement